Álom luxuskivitelben…

1700nm-es gyönyörű telken


3 szinten közel 500nm lakótér


Tágas, kényelmes terek


Egyedi ötletek, kialakítás


Saját wellness (medence, jakuzzi, szauna, infra szauna, szolárium, konditerem)


2 garázs (2-2 autó kényelmes elhelyezésére)


Csendes, zöld környezet


Hatalmas teraszok, gyönyörű örök, panorámával Budapestre


Vételár: 375.000.000 Ft

Elegancia, kényelem, harmónia…

A szavak melyek ezt a gyönyörű, közel 500nm-es házat illetik a III. kerület egyik legszínvonalasabb részén. 3 szinten megtalálható minden, ami a testi-lelki kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez kellhet. A földszinten 228nm-en egy komplett fitness, wellness, pihenő rész lett kialakítva (medence, jakuzzi, szolárium, szauna, infra szauna, konditerem, moziszoba), amit nem csak a házon belül, de a lakórésztől külön az udvarról is megközelíthető, illetve a garázsból is, ami egyébként 49nm-en 2 nagyobb autó kényelmes elhelyezését biztosítja. Szintén ezen a szinten (a wellness résztől külön megközelíthető) egy 24nm-es háztartási helyiség és egy 7nm-es kamra is található, melyek praktikus megoldást kínálnak a mosás-szárítás, tartós élelmiszerek zavartalan tárolására.

Az első emelet tulajdonképpen egy egybenyitott tágas, gyönyörű nappali, mégis jól tagolt, hiszen több társalgó résszel, 40nm-es konyha-ebédlővel is ellátták. A panorámát ezen a szinten 40nm-es teraszról csodálhatjuk, mely páratlan látványt nyújt Budapestre.

A 2. emelet gondoskodik a pihenésről. 1-1 tágas hálószoba kapott itt helyet, saját fürdőszobákkal, kényelmes teraszokkal ellátva. És ha ez nem volna elég, még egy 12nm-es gardrób szoba is gondoskodik a kényelemről. A földszinten lévő garázson felül az udvaron található még egy 33nm-es garázs, mely további 2 autó elhelyezésére alkalmas.

Tekintse meg élőben, és érezze meg a harmóniát és idillt, amit ez a rendkívül jól struktúrált otthon nyújtani képes Önnek és Családjának.

Kérdése van az ingatlannal kapcsolatban? Vegye fel velem a kapcsolatot!

Felhívom +36(20) 529 9300 E-mailt írok

Alaprajzok az ingatlanról

Elérhető ingatlanokat keres?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Innova-Global Zrt.

    

   Telefonszámunk: 36(20) 529 9300

   E-mail: ingatlan@innovaglobal.hu

   Címünk: 1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér