Otthonmentés

Otthonmentő megoldásunk

Hogyan tudunk segíteni Önnek, ha átmeneti pénzügyi problémái miatt ingatlanja veszélybe kerül, esetleg már végrehajtás alatt áll?

Segítünk megállapodni a hitelezővel/hitelezőkkel

Első hallásra ijesztőnek tűnhet, ha bankokkal, illetve egyéb hatóságokkal kell egyezkednie a tartozását illetően. Több magyarországi pénzintézettel állunk kapcsolatban hosszú évek óta, így tapasztalatunkkal tudjuk segíteni a folyamatot.

Megmenthetjük árverés alatt álló ingatlanját

Bárkivel előfordulhat, hogy nehéz helyzetbe kerül, és gondot okoz a korábban vállalt törlesztőrészletek fizetése. Ha az ügy már eljutott az árverésig, Ön azt gondolhatja, innen már nincs visszaút, azonban még ebben a szakaszban is van megoldás, hogy megtarthassa otthonát!

Egyezkedés a vevő jelölttel

Ha az Ön ingatlanja már végrehajtás alá került, megfelelő kommunikációval közelíthetőek az álláspontok ingatlan tulajdonos és árverési vevő között.

Végrehajtás alatt álló ingatlanok megmentése

Sokan nem tudják a módját, hogyan lehet szinte az utolsó pillanatig visszafordítani a végrehajtási folyamatot. Sok éves tapasztalatunkkal megnyitjuk Ön előtt az eddig ismerelten kiskapukat.

A fentiek ismeretében és az évek során megszerzett tapasztalatok birtokában megálmodtuk és létrehoztuk a Magyar Otthonmentő Programot, amely jelenleg egyedülálló magyar piacon. A program keretében Önnek lehetősége van továbbra is otthonában maradni, havi - piacinál kedvezőbb - bérleti díj ellenében, majd a szerződés időtartama alatt, előre rögzített áron visszavásárolhatja azt.

Bővebb információ itt:

https://otthonmento.hu/

Érdeklődjön kollégánknál: +36 (20) 255 22 22-es telefonszámon